Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Berbec:

Te poate cuprinde o determinare de zile mari, ca și cum abia ai revenit la viață și trebuie să iei decizii rapid. Ar fi bine să nu faci acest lucru și în numele altora.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Taur:

Acum poți vedea și înțelege de ce ai dreptate când spui că nu tot ce zboară se mănâncă. Modul serios în care privești tu munca este un exemplu bun pentru ceilalți.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Gemeni:

Ai puterea de a lua decizii importante ca să te poți desprinde de o succesiune de probleme, inclusiv unele financiare, din care credeai că nu vei mai ieși vreodată.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Rac:

Poți delimita clar problemele profesionale de cele din cuplu, ca să nu se mai producă acel amalgam care te derutează și te descurajează de fiecare dată.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Leu:

Găsești resursele interioare necesare pentru a face o organizare reală, poate și aceasta provizorie, în toate treburile pe care le ai de făcut.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Fecioară:

Ai șansa de a lua cele mai bune decizii legate de solicitările celor dragi. Ar fi bine să nu le consideri definitive, poate nici nu e nevoie de așa ceva.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Balanță:

Iei decizia de a face un efort real pentru a-ți construi un cămin, un loc al tău, în care să te regăsești. Poate că va dura destul de mult, dar drumul până acolo te va maturiza.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Scorpion:

Primești în dar o lecție de viață de mare preț de la o persoană care are nu numai mai multă experiență ci și o înțelegere profundă a vieții.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Săgetător:

Îți creionezi corect prioritățile, mai ales pe cele care presupun cheltuieli sau investiții. Ai și puterea și curajul necesar pentru a face schimbări importante.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Capricorn:

Poți face acel efort interior de care ai nevoie acum pentru a te mobiliza în direcția cea bună, care ține cont de drepturile celorlalți și de promisiunile făcute de tine.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Vărsător:

Acum vezi cât de mult te-ai consumat pentru bani și alte resurse care dispar la fel de repede pe cât apar. Poți lua astăzi decizia de a-ți schimba prioritățile.

Horoscop miercuri 2 ianuarie 2019 – Pești:

Orice influență pe care o accepți trece printr-un filtru foarte dens, pe care l-ai câștigat cu mari eforturi. Este un mare beneficiu pe care începi să îl observi și tu.