image
Sursa foto: thetimes.co.uk

Un cuplu din India s-a căsătorit în avion pentru a evita restricţiile anti-COVID-19; VIDEO

Un cuplu indian a închiriat un avion și a organizat o nuntă la înălțime, cu peste 160 de invitați, în încercarea de a scăpa de restricțiile impuse de pandemia de Covid-19. S-a dispus o anchetă, iar echipajul aeronavei a fost suspendat, au precizat surse oficiale. Majoritatea statelor din India permit un număr maxim de 50 de invitaţi la o nuntă.

Imaginile video postate pe rețelele de socializare îi arată pe nuntași sărbătorind în avionul închiriat. Contrar regulilor, persoanele aflate la bord nu poartă măști sanitare, iar regulile de distanţare socială nu au fost respectate.

Statul Tamil Nadu, de unde ar fi decolat avionul, a impus recent restricții dure, limitând nunțile la 50 de invitați. Autoritatea de aviaţie civilă din India a dispus o anchetă şi a suspendat echipajul aeronavei.

Un purtător de cuvânt al SpiceJet a declarat pentru Indian Express că Boeing 737 a fost rezervat de la Madurai la Bangalore de către un agent de turism pentru o călătorie care ar fi fost făcută după o nuntă. De asemenea, potrivit acestuia, clientul a fost „informat în mod clar cu privire la regulile impuse Covid care trebuie respectate și i s-a interzis organizarea oricărei activități la bordul avionului, scrie digi24.ro

 „În ciuda solicitărilor, pasagerii nu au respectat directivele, iar compania va lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu regulile", a adăugat el.

Mai multe state din India au impus lockdown-uri stricte în ultimele şase săptămâni, în contextul în care India se confruntă cu un val devastator de COVID-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: