image
Sursa foto: Polițiacapitalei.md

S-a trezit dat în căutare după ce a schimbat la o bancă niște bani; Un bărbat va acționa în judecată Poliția Capitalei

Un bărbat din capitală s-a trezit că era dat în căutare de poliție, după ce a mers la o bancă să schimbe niște bani. Potrivit Poliției Capitalei, care a emis vineri un comunicat de presă, bărbatul din imagini ar fi primit din greşeală de la o casieră în urma unei tranzacţii bancare cu 20 de mii de lei mai mult decât suma propusă.

Fiul bărbatului ne-a declarat că tatăl său a mers la bancă și a schimbat 800 de dolari. Atunci el a primit circa 14 mii de lei și, nicidecum, 34 de mii de lei.

După ce a văzut știrile din presă, precum că tatăl său este dat în căutare, bărbatul a mers la Poliție, dar și la bancă și a discutat cu casiera. Aceasta din urmă i-ar fi spus că „s-a încurcat în declarații”.

Mai mult, bărbatul spune că: „Totul a fost o porcărie din parte unui individ care lucrează în paza de stat”.

Contactată de Jurnal.md, casiera ne-a spus că după ce a analizat imaginile camerelor video de la bancă, aceasta a dedus că bărbatul din imagini ar fi cel care a primit cu 20 de mii de lei mai mult. Însă, aceasta nu-și amintește cu exactitate dacă i-ar fi dat sau nu bărbatul din imagini suma respectivă de bani.

Pentru că i-a denigrat familia și a răspândit în spațiul public o informație falsă, victima spune că va ataca în judecată Poliția Capitalei.

Responsabilii de la Poliția Capitalei nu au venit deocamdată, cu o reacție în acest sens.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: