Juventus l-a vrut pe Di Maria încă din 2010, când s-a luptat cu Real Madrid pentru transferul argentinianului de la Benfica. În cele din urmă, sud-americanul a ajuns pe Santiago Bernabeu, pentru 33 de milioane de euro. A petrecut acolo 4 ani, până când Manchester United l-a cumpărat cu 75 de milioane de euro. La PSG joacă din august 2015, când francezii au plătit în schimbul lui 63 de milioane de euro.

Acum, italienii de la Calciomercato au anunțat că impresarul Jorge Mendes i-a anunțat deja pe oficialii campioanei din Serie A despre deschiderea lui Di Maria pentru o mutare în Il Calcio.

Contractul argentinianului expiră la finalul acestui sezon, în vara lui 2019, când atacantul va avea 31 de ani. Singurul impediment pe care l-ar putea întâmpina Angel Di Maria ar fi salariul mare pe care îl solicită, de aproximativ 10 milioane de euro. Chiar dacă l-ar aduce gratis, "Bătrâna Doamnă" nu ar fi atât de încântată să plătească anual o asemenea sumă, însă e singura care și-ar permite un astfel de efort.

În acest moment, cel mai bine plătit fotbalist din Italia joacă la Juventus. 30 de milioane de euro câștigă anual Cristiano Ronaldo la Torino. Portughezul a fost coleg la Real Madrid cu Di Maria, din 2010 până în 2014.