image
Sursa foto: ff.md

Ajută-ne să avem grijă de ei!

La începutul lunii aprilie am lansat campania „Donează împreună cu noi”, cu sloganul „Ajută-ne să avem grijă de ei! Donează un produs, iar noi înmulțim faptele bune!”.

12 familii deja au reușit să beneficieze de produse de îngrijire în cadrul acestui proiect. Pentru că binele se face doar alături de oameni buni, gestul fiecărui din voi a inspirat și pe alții să doneze.

Vrem să vă mulțumim că ați donat, v-ați implicat și ați contribuit la o viață mai bună a acestor Oameni.

Campania continuă și în luna Iunie, de aceea te îndemnăm să rămâi la fel de implicat și să te alături, cumpără produse de îngrijire (pentru maturi sau copii) și lasă-le în coșul pentru donații, iar noi, vom dubla numărul de produse acumulate.

Poveștile familiilor sunt diferite, dar toate pline de tristețe și dorință spre o viață mai bună. Vezi aici povestile familiilor care sunt in asteptarea ajutorului tau: https://ff.md/blogs/articole/ajuta-ne-sa-avem-grija-de-ei

Cu fiecare produs donat, putem face lumea mai frumoasă, putem aduce un zâmbet acolo unde lipsește, putem contribui la o viață mai bună. Tu poţi contribui la crearea unei vieţi mai bune pentru persoanele aflate în dificultate.

Vă mulțumim! Campania continuă!

comentarii: