image
Sursa foto: antena3.ro

Un român beat a strigat „Allah Akbar” într-o biserică din Italia, în timpul slujbei de Bobotează

Un român în vârstă de 41 de ani a fost arestat în comuna Alba Adriatica din Italia, după ce s-a îmbătat, a intrat într-o biserică, în timpul slujbei de Bobotează, și a țipat „Allah Akbar”.

La slujba din biserica Sant'Eufemia se aflau în jur de 50 de enoriași, care s-au speriat teribil și au crezut că urmează un atac terorist. Preotul parohiei, care îl cunoștea pe românul care trăia pe străzile comunei italiene, i-a calmat pe oameni, relateaz[ Digi24.ro.

Între timp, carabinierii au sosit și l-au arestat pe bărbat, constatând că acesta era beat și că întreg incidentul a fost o farsă.

Totuși, românul a fost transportat la un spital, unde va fi supus unui consult psihiatric.Un român în vârstă de 41 de ani a fost arestat în comuna Alba Adriatica din Italia, după ce s-a îmbătat, a intrat într-o biserică, în timpul slujbei de Bobotează, și a țipat „Allah Akbar”.

Expresia „Allah Akbar” a fost adeseori folosită de extremiștii islamiști, înaintea sau în timpul atacurilor teroriste comise pe terioriul Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: