image
Sursa foto: Getty Images

Alarmă la PSG! Trei jucători au fost depistați cu coronavirus

PSG nu este ocolită de probleme deși a fost încoronată campioană în Ligue 1 odată cu înghețarea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus.

Chiar înainte de reluarea pregătirilor pentru meciurile din UEFA Champions League, clubul parizian a făcut un anunț important.

PSG a dezvăluit că trei jucători și un membru al staff-ului au depistați pozitiv la COVID-19. Numele acestora nu a fost dat publicității.

"Aceste persoane au etalat simptome în timpul perioadei de izolare când nu existau contacte între jucători. Aceștia nu mai sunt infectați și pot relua programul normal de antrenamente," a fost mesajul celor de la PSG.

Echipa lui Thomas Tuchel va participa la Final 8 din Liga Campionilor, acolo unde mai sunt calificate deja Atletico Madrid, Atalanta și Leipzig.

Dar înainte de UEFA Champions League, PSG va juca finala Cupei Franței cu St. Etienne pe 24 iulie și apoi finala Cupei Ligii Franței cu Lyon, astfel că parizienii mai au multe trofee puse în joc.

Deja, doi jucători nu vor mai fi în lot - este vorba de Edinson Cavani și Thomas Meunier care au refuzat prelungirea contractelor pentru luna august.

De asemenea, fundașul brazilian Thiago Silva va părăsi echipa după 8 sezoane petrecute pe Parc des Princes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: