image
Sursa foto: Getty Images

Italia s-a autopropus la CM 2022, cu mai puțin de o lună înainte de start! Scrisoarea trimisă președintelui FIFA

Iran riscă să fie exclusă de la Cupa Mondială 2022, ca urmare a faptului că femeile sunt interzise în continuare pe stadioane.

Clubul Șahtior Donețk a trimis o scrisoare către FIFA, în care propunea înlocuirea Iranului cu selecționata Ucrainei. Același lucru l-a făcut și Paolo Zampolli, ambasadorul Italiei în Statele Unite ale Americii.

Italianul i-a trimis o scrisoare președintelui FIFA, Gianni Infantino, în care motiva că "Squadra Azzura" ar trebui să fie prima țară luată în considerare pentru înlocuirea Iranului, întrucât se clasează mai sus decât orice echipă necalificată, în clasamentul pe națiuni al forului intercontinental (6).

"Atât eu, cât și restul lumii, suntem încrezători că CM 2022 ar beneficia de un nou meci între Italia și Anglia (n.r. Anglia se află în grupa B, alături de Iran și Statele Unite ale Americii), după ce Iran va fi descalificată.

Din câte am înțeles, Italia este prima echipă în clasamentul FIFA dintre cele care nu participă. Cu tot respectul, îți amintesc că ai puterea executivă să iei o decizie cu impact semnificativ și pozitiv.

Prin urmare, sunt încrezător că vei lua cea mai bună decizie pentru fanii de pretutindeni.

Voi împărtăși acest mesaj și cu Președintele Italiei, cu guvernul nostru și al Marii Britanii, dar și cu alte țări, în speranța că sprijinul politic te va ajuta în luarea unei decizii cât mai repede", a fost o parte din mesajul lui Zampolli.

Cei de la Footy Accummulators au apelat la un soft bazat pe inteligența artificală, cu ajutorul căreia au fost create echipamentele principale de joc, neoficiale, pentru toate cele 32 de echipe participante.

Design-urile din galeria foto de mai jos includ diverse elemente geografice, istorice sau culturale, pentru fiecare țară în parte, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: