image
Sursa foto: Getty Images

Familia Glazer, gata să vândă Manchester United! Suma uriașă cerută de americani

Familia Glazer, care deține clubul Manchester United, este gata să facă un pas în spate și să vândă clubul, după ce au fost criticați pentru decizia de a lua parte la proiectul Super Ligii.

Patronii americani ai lui Manchester United, care au cumpărat clubul în 2005, pentru 790 de milioane de lire sterline, au fost criticați chiar de suporterii clubului.

Acum, sunt gata să vândă clubul în schimbul unei sume gigantice. Patru miliarde de lire sterline cere familia Glazer pentru a ceda clubul de pe Old Trafford, notează britanicii de la Mirror.

Fostul campion mondial din UFC vrea să-i scape pe suporteri de patronii Glazer, care dețin clubul, așa că i-a anunțat că vrea să cumpere clubul.

"Hei băieți, mă gândesc să cumpăr Manchester United! Ce credeți?", a scris McGregor pe Twitter, acolo unde are 8,6 milioane de urmăritori.

Clubul Manchester United este cotat de Forbes la 3,51 de miliarde de euro, în luna aprilie 2021. United reprezintă al patrulea club ca valoare de pe planetă. Doar Real Madrid, Barcelona și Bayern Munchen au o valoare mai mare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: