image
Sursa foto: Instagram

Abuzurile trăite de iubita unui star al Angliei: ”200 de amenințări cu moartea pe zi” sau mesaje ”oribile”

Sasha Attwood, iubita de 25 de ani a lui Jack Grealish, a dezvăluit abuzurile psihologice trăite în ultima perioadă.

Modelul britanic a recunoscut că, în social media, primește constant mesaje de amenințare cu moartea, iar unele sunt venite chiar de la fete de 13 sau 14 ani.

În același timp, Sasha Attwood a transmis că numărul mesajelor jignitoare a ”explodat” pe durata EURO 2020, unde Jack Grealish, cu care formează o relație încă din adolescență, a ajuns cu naționala Angliei până în finală.

”Ei spun 'sper să faci cancer și să mori' sau 'sper să-ți moară toată familia' sau 'sper să faci accident de mașină'. Primeam 200 de amenințări cu moartea pe zi, și nu exagerez cu nimic când spun asta. Primeam un număr enorm de mesaje, încă primesc zilnic.

Lucrurile au luat-o razna pe durata EURO, dar nu mi-am imaginat niciodată că poate fi atât de rău. Nu-mi vine să cred ce fel pot fi oamenii și fără niciun motiv. Mereu am fost o persoană puternică, am știut mereu să nu pun la suflet părerile oamenilor, dar acum e la cu totul și cu totul alt nivel.

E o nebunie, primeam mesaje oribile despre aspectul meu fizic. Mai intram pe conturile celor care-mi trimiteau mesaje și erau fete de 13 sau 14 ani, e trist.

Încerc s-o pun pe seama vârstei, însă mă gândesc că eu, când eram la vârsta aia, nu aș fi trimis niciodată astfel de mesaje. E atât de toxic, rețelele sociale sunt toxice, e foarte trist că aceste generații cresc gândindu-se că e în regulă să spui astfel de lucruri”, a recunoscut Sasha Attwood, potrivit The Sun.

Jack Grealish, partenerul Sashei Attwood, este, din această vară, jucătorul lui Manchester City.

Aston Villa și Manchester City au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului englez, care va costa 117 milioane de euro, sumă record pentru campionatul Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: