image
Sursa foto: captură video

Colectare de fonduri de ziua lui Mihai, băiețelul din Ivancea, care suferă de amiotrofie spinală; Cum îl puteți ajuta

Mihai Reaboi, băiețelul din satul Ivancea, raionul Orhei, care suferă de Amiotrofie spinală, despre care Jurnal TV a mai relatat anterior, împlinește luni trei ani. Cu această ocazie, o asociație de caritate, dar și proprietara unui local din capitală vor să îi pregătească micuțului un eveniment inedit, fiind prima sărbătoare organizată în viața lui. Tot cu această ocazie, va avea loc o acțiune în cadrul căreia vor fi colectare fonduri pentru vaccinul de care are nevoie copilul - preparat care costă peste două milioane de dolari.

Este vocea îndurerată a mamei lui Mihai, care, luni, pentru prima dată, datorită unor oameni binevoitori, va putea să își facă copilul fericit - măcar pentru o zi.

Lilia Chiriac, voluntar al Asociației „Copiii ploii",: „Am vrea să îi organizăm o sărbătoare pentru el ca să fie cât mai memorabilă și, în același timp, un act de binefacere. O să fie o strângere de fonduri. Sperăm că lumea o să răspundă la apelul nostru și o să avem mai mulți invitați. O să fie și posiblitatea de a achiziționa ceva. Toți banii vor merge în contul copilului. O să fie haine, bijuterii, jucării, lucruri hande made."

Eveimentul va fi găzduit gratuit de un local din capitală.

Maria Covalenco, proprietara localului,: „Eu cred că noi găsim cu toții o picătură de bunătate în suflete, ca să putem întinde mâna și dărui ceva pentru sănătatea unui îngeraș mic, precum este Mihai. Va fi tortul de sărbătoare, va fi o masă pentru cei care vor veni de departe. Să sperăm că vor veni oameni din toate colțurile țării. Ușile vor fi deschise de la 11 ziua până seara târziu. Vă așteptăm pe toți să facem un bine."

Margareta Pânzaru-Reabcov, regizor tv: „Cred că prietenii mei, artiștii pe care i-am filmat o viață, nu o să mă refuze. Știu că sunt oameni cu suflet mare și ei mereu sunt receptivi la astfel de evenimente, în astfel de momente. Vom spera că vom avea mai multă lume bună, care să vină să doneze ceva, ca să ajutăm acest copil."

Cei care vor să îi dea o șansă la viață lui Mihai, sunt așteptați luni, 23 noiembrie, pe strada Ion Inculeț 105 din capitală. Pentru detalii, puteți suna la numerele telefon: 068 - 056 - 625 sau 068 - 828 - 372.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: