image
Sursa foto: IP Edineț

VIDEO // Accident rutier, la Edineț: Zeci de colete sunt împrăștiate pe traseu

Zeci de colete sunt împrăștiate pe traseu, în urma unui accident rutier, produs în apropiere de localitatea Cupcini, raionul Edineț. Din fericire, persoane traumatizate nu sunt.

Oamenii legii au stabilit că un bărbat de 33 de ani, locuitor al satului Trinca, raionul Edineț, conducând autobuzul, de model SETRA, cu remorcă, pe traseul M-5, Edineț – Cupcini, având în calitate de pasageri 10 persoane, pe sectorul de drum sub formă de curbă, la un moment, de la autobuz s-a decuplat remorca, ieșind pe banda opusă, unde s-a ciocnit cu autocamionul de model Mercedes cu semiremorcă, de model SCHMITZ, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani locuitor al orașului Orhei, care se deplasa regulamentar spre direcția municipiului Edineț.

Ambii conducători auto dețin permis de conducere cu categoriile respective.

În urma accidentului rutier, conducătorii auto și pasagerii, careva leziuni corporale nu au primit. Nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma testării, cu aparatul ,,Drager” a persoanelor implicate în accidentul rutier s-a stabilit că, concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat, a fost de 0,00 mg/l.

La moment se întreprind toate măsurile în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale pe caz.

Știrea inițială: Potrivit oamenilor legii, grupa operativă este la fața locului, conform primelor informații, victime nu sunt.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare putem observa că zeci de colete sunt împrăștiate pe traseu.

Oamenii legii urmează să revină cu detalii.

IP EdinețIP Edineț
IP EdinețIP Edineț
IP EdinețIP Edineț

Noutăţile partenerilor

comentarii: