image
Sursa foto: foto simbol

710 bolnavi de Covid sunt în stare gravă; Numărul de paturi din spitalele din Chișinău va fi suplimentat

Numărul de paturi pentru bolnavii de Covid-19 din spitalele din municipiul Chișinău va fi suplimentat. Anunțul este făcut de ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

Astfel la Spitalul Clinic Sf. Arhanghel Mihail, Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc” și Spitalul Clinic al MSMPS vor fi internați suplimentar circa 70 de pacienți.

„Numărul persoanelor infectate este în creștere în capitală, iată de ce continuăm consolidarea instituțiilor pentru a face față numărului de internări. La moment, în instituțiile spitalicești pentru copii și cele raionale situația este stabilă, însă vom continua să identificăm soluții pentru consolidarea tuturor instituțiilor”, a precizat ministra Sănătății.

Potrivit ultimelor informații oferite de Ministerul Sănătății, în prezent sunt internați în spitale 710 pacienți în stare gravă. 36 dintre aceștia sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1460 de persoane sunt în stare de gravitate medie.

Medicii îndeamnă populația să respecte măsurile de protecție recomandate de specialiști pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: