image
Sursa foto: Getty Images

8 echipe, OUT de la CM 2018, după a doua etapă a grupelor! Polonia, cea mai mare dezamăgire

Meciul dintre Columbia şi Polonia a adus poate cea mai mare dezamăgire a Campionatului Mondial din Rusia. Echipa lui Robert Lewandowski nu a acumulat niciun punct şi este eliminată de la cea mai importantă competiţie a anului.

Polonia este a opta echipă care va părăsi Cupa Mondială, după Egipt, Arabia Saudită, Maroc, Peru, Costa Rica, Tunisia şi Panama. De altfel, "leşii" reprezintă şi prima selecţionată europeană care este eliminată oficial de la CM.

Totuşi, nimic nu anunţa evoluţia sub aşteptări a europenilor, mai ales că în atac se află unul dintre cele mai bune vârfuri din lume, Robert Lewandowski. Mai mult, Polonia a câştigat la pas Grupa E din preliminariile CM 2018.

Polonezii au acumulat 25 de puncte într-o grupă cu Danemarca, Muntenegru, România, Armenia şi Kazakhstan: au marcat 28 de goluri şi au primit 14, în cele 10 meciuri disputate. În duelurile cu România, leşii s-au impus cu 3-1 pe teren propriu şi cu 3-0 pe Arena Naţională.

Robert Lewandowski este al treilea jucător de clasă care părăseşte turneul din Rusia, după Mohamed Salah şi Keylor Navas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: