image
Sursa foto: jurnal.md

Plantează un copac și câștigă! Jurnal TV și Volta te premiază

Jurnal TV continuă tradiția îngrijirii mediului înconjurător și dă start campaniei de înverzire - „Jurnal TVerde”. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, în acest an campania Jurnal TV se va desfășura online și va premia participanții ale căror fotografii vor aduna cel mai mare număr de aprecieri.

Pentru a câștiga unul dintre cele șase premii oferite de partenerul campaniei - magazinul de produse electrotehnice VOLTA - trebuie să respectați câteva condiții foarte simple: să plantați un copac, să faceți o fotografie și să o postați în comentarii la postarea de pe pagina Facebook/Jurnaltv.md.

Pentru a fi eligibili, participanții trebuie să dea like paginii JurnalTV.md și paginii VOLTA, dar și să dea tag la doi prieteni, îndeamnându-i să le urmeze exemplul!

„Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, nu ne permitem să organizăm un eveniment cum îl organizam anii precedenți, în care invitam lumea afară, într-un spațiu pe care îl curățam, îl înverzeam. În acest an, îndemnăm telespectatorii noștri dragi să înverzească grădinile lor, curțile lor, să planteze un copac și să se înscrie în concursul inițiat de Jurnal TV”, spune Cristina Pohilenco, director adjunct Jurnal TV.

Jurnal TV dă start campaniei de înverzire a țării, Jurnal TVerde, și pune la bătaie premii generoase 🤩 - Plantează un... Posted by JurnalTV.md on Thursday, 15 April 2021

Pe data de 1 mai, Jurnal TV va alege 6 câștigători din pozele care vor aduna cele mai multe aprecieri! Îndemnați-vă prietenii să vă susțină pentru a câștiga o mașină de tuns iarba, un set de irigare (furtun, pistol, aspersor) sau un set profesional de unelte pentru grădinărit (foarfece pentru crengi, foarfece universal de gradină și mănuși).

volta.mdvolta.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: