image
Sursa foto: Getty Images

Klopp a fost pus să aleagă între Guardiola și Mourinho: Răspuns tranșant al neamțului

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a fost pus să aleagă între Pep Guardiola și Jose Mourinho, iar răspunsul tehnicianului german a fost cât se poate de clar. Klopp îl consideră pe Guardiola cel mai bun antrenor din lume.

Manchester City și Liverpool ocupă în acest moment primele două locuri în Premier League, despărțite fiind de doar două puncte și lupta la titlu pare a se da între formațiile pregătite de Pep Guardiola și Jurgen Kloop. Neamțul e însă convins că în ceea ce privește abilitățile de antrenor, Guardiola nu are rival în lume.

Un reporter englez l-a pus pe Jurgen Klopp să aleagă între Jose Mourinho și Pep Guardiola, și antrenorul lui Liverpool nu a stat deloc pe gânduri. "Pep Guardiola. Nu e vorba că e mai bun. Eu cred că Guardiola e cel mai bun antrenor din lume. Așa că putea fi oricare alt nume, nu e vorba neapărat de o comparație cu Jose" a declarat antrenorul lui Liverpool.

Tehnicianul lui Liverpool este singurul care are palmares pozitiv în duelurile directe cu fostul antrenor al Barcelonei. În acest moment, Klopp conduce cu 8-5 în fața lui Guardiola, iar Pep are o singură victorie în fața germanului în ultimele 7 meciuri directe, în toate competițiile: în luna septembrie a anului trecut, City a bătut-o pe Liverpool cu 5-0, în etapa a 4-a din Premier League. Jose Mourinho are 5 victorii în fața lui Guardiola și 11 înfrângeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: