image
Sursa foto: jurnal.md

Incendiu în capitală: Un bătrân în vârstă de 92 de ani și-a pierdut viața

Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a lichida un incendiu care a izbucnit pe 2 ianuarie într-o casa de locuit situată pe strada Sfânta Vineri din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:13. Ajunși la locul incendiului salvatorii au stabilit că ard bunurile materiale din interiorul unei case cu o suprafață de 50 metri pătrați.

În timpul intervenției pompierii au depistat corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 93 de ani.

Experții au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o sobă defectă.

incendiuincendiu

Un alt incendiu la care au fost solicitate echipajele de pompieri a avut loc în seara zilei de 2 ianuarie la ora 18:30 la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu și Vadul lui Vodă.

Potrivit informațiilor recepționate de pompieri, aici luase foc un autovehicul. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care a reușit lichidarea arderii. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

IGSU îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 pentru a preveni situațiile excepționale în cazul în care sunt în dificultate sau sunt martorii unor situații de risc.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 25 situații de risc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: