image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a luat deja decizia: vrea să plece de la Juventus! Jorge Mendes, mandatat să-i caute echipă

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara anului 2022, însă o despărțire între cele două părți urmează să se producă încă din această vară.

Cel puțin asta susțin italienii de la Gazzetta dello Sport, care au transmis că între Cristiano Ronaldo și conducerea lui Juventus nu mai există cale de reconciliere. Starul portughez ar fi luat deja decizia definitivă de părăsi gruparea torineză la finalul sezon.

”Pare că s-au despărțit deja, doar că încă mai locuiesc împreună”, notează italienii.

Mai mult, Cristiano Ronaldo i-a transmis deja lui Jorge Mendes, agentul său, să îi caute opțiuni pentru un transfer la finalul acestui sezon.

Momentul care a pus punct ”relației” dintre Cristiano Ronaldo și Juventus a fost eliminarea italienilor din optimile Champions League, în fața lui Porto.

De altfel, de la acel moment din luna martie, starul portughez a fost surprins deseori având reacții nervoase în timpul și după meciuri, chiar și în momentele în care Juventus conducea sau câștiga. Potrivit sursei citate, atitudinea lui Cristiano Ronaldo s-a schimbat mult, în rău, și în afara terenului după eliminarea în fața lui Porto.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a marcat de 32 de ori pentru torinezi, în cele 39 de partide jucate în toate competițiile, însă reușitele portughezului nu au fost suficiente, Juventus clasându-se la finalul etapei a 33-a pe locul patru, cu 66 de puncte, același punctaj pe care îl au și Napoli, locul trei, și AC Milan, ocupanta poziției a cincea, de Europa League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: