image
Sursa foto: jurnal.md

Ion Chicu a votat pentru ca în RM să fie pace și ca politicienii să revină în slujba poporului nu în serviciul lor personal

Premierul Ion Chicu și-a exercitat dreptul la votat dis de dimineață la una din secțiile de votare din capitală.

Chicu susține că în această campanie electorală a fost multă tensiune din partea unor politicieni, dar speră că astăzi poporul să pună punct și de mâine RM să aibă un președinte ales într-un mod democratic.

Acest scrutin va arăta lumii întregi dacă RM este în stare să organizeze alegeri libere și corecte așa cum a organizat și în anterior.

A fost multă tensiune și manifestări din partea politicienilor nu chiar de aprieciat în această campanie. Dar eu sper că astăzi poporul pune punct și mâine vom avea președinte ales de popor.

Sperăm ca de mâine lucrurile să se schimbe în țară, să putem să asigurăm oamenilor în vârstă o viață decentă, să putem să fim în stare să achităm pensii, salarii, să putem oferi tinerilor posibiltatea de a munci aici la noi în țară. Să putem aduce oamenii noștri de peste hotare care sunt cea mai mare valoare să-i aducem acasă, să muncească aici.

Țara noastră parcurge o perioadă foarte complicată, sper că votul de astăzi să asigure să trecem prin aceste provocări, aceste crize. Sper ca de mâine în țară să fie pace și ca politicienii să revină în slujba poporului nu în serviciul lor personal”, a punctat Chicu.

Evenimentul poate fi urmărit aici:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: