image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, o nouă achiziție extravagantă. Modelul exclusivist pentru care a plătit 1.6 milioane de euro

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă mai puțin fastă din punct de vedere profesional, însă și-a găsit timp pentru o vizită la fabrica Ferrari.

Potrivit Tuttosport, atacantul lui Juventus nu a plecat cu ”mâna goală” de la fabrica din Maranello, ci și-a achiziționat un Ferrari Monza SP2, un model exclusivist, produs în doar 499 de unități.

Ferrari Monza SP2 este un model inspirat din navele din anii '50, care atinge o viteză de 100 km/h în doar două 2.6 secunde. Cumpărătorii bolidului de lux, cei 499 de ”norocoși”, sunt aleși chiar de cei de la Ferrari.

În ceea ce privește costul de achiziție, pentru Ferrari Monza Sp2 Cristiano Ronaldo trebuie să achite aproximativ 1.6 milioane de euro.

Noua achiziție a starului portughez duce valoarea totală a garajului deținut de Cristiano Ronaldo, în care se află, printre altele, Bugatti Veyron și Chiron, McClaren Senna, Ferrari F12 TDF și Mercedes G Brabus, la peste 9 milioane de euro.

Cu Juventus, Cristiano Ronaldo luptă în acest final de sezon pentru ocuparea unui loc de Champions League. Formația lui Andrea Pirlo este pe locul cinci în Serie A, cu 69 de puncte, unul în spatele lui Napoli, formația de pe a patra poziție, și trei mai puțin decât AC Milan, echipa de pe trei, cu trei etape rămase de disputat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: