image
Sursa foto: Jurnal.md

Sunt anunțate sistări de apă pe mai multe străzi din capitală; Care sunt adresele vizate

Consumatorii din bulevardul Grigore Vieru 16-20, inclusiv cu fracții, din capitală vor rămâne marți, fără apă la robinet. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, sistările sunt planificate între orele 09.00 și 17.00, timp în care vor fi efectuate lucrări de reparație a rețelelor.

Între orele 09.00 și 15.00, furnizorul planifică lucrări de schimbare a apometrelor și robinetelor. Ca urmare, livrarea apei va fi oprită pe străzile Mitropolitul Gurie Grosu 1-7, inclusiv cu fracții; Dokuceaev 2/2, 2/3, 2/4; Pietrarilor 4-6, inclusiv cu fracții; Ip. Soroceanu 71A, 71B, 73, 73/2, 75; Sitarului și Potârnichii 49.

În același interval de timp vor fi efectuate lucrări planificate, iar ca urmare apa va fi sistată în comuna Stăuceni. Este vorba despre străzile B. Lăutaru, Gh. Asachi, Renașterii.

De asemenea, pentru racordarea unui apeduct nou-construit, furnizarea apei va fi întreruptă în comuna Tohatin. Apă nu va fi pe străzile I. Creangă, Florilor, A. Mateevici, Șt. cel Mare, Valea Tohatinului, stradela M. Eminescu. De asemenea, este vorba și despre străzile A. Russo, Hajdeu și Pădurilor din Tohatin.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: