image
Sursa foto: Getty Images

Novak Djokovic nu se lasă după eșecul de la US Open! Tatăl său a dezvăluit ce planuri are sârbul, în ciuda sfaturilor sale

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a pierdut finala de la US Open în fața lui Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-4.

Sârbului i-a fost spulberat visul de a realiza Golden Slam-ul odată cu insuccesul de la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a încasat încă o lovitură prin înfrângerea de la Flushing Meadows.

Cu toate acestea, Djokovic vrea să continue și să se bată la trofeele puse în joc cel puțin până în 2024. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de tatăl său, Srdjan Djokovic, care a spus că fiul său intenționează să participe la Jocurile Olimpice din Paris, în ciuda faptului că l-a sfătuit să nu facă acest lucru.

"Novak nu se va retrage prea curând. Mi-a spus ce intenții are, vrea să joace la Paris, la Jocurile Olimpice. Eu, ca tatăl lui, nu sunt de acord cu asta, are 34 de ani deja, dar el își decide cariera și viața. Eu sunt aici pentru a-i da sfaturi pe care le va asculta sau nu. Până acum, m-a ascultat suficient și văd că nu prea am greșit", a declarat tatăl liderului mondial.

Novak Djokovic s-a declarat încântat de susţinerea de care a beneficiat din partea publicului, în finala US Open, chiar dacă nu a reuşit să câştige al patrulea său titlu de Grand Slam din acest an.

"O parte din mine este foarte tristă, desigur. Este foarte greu de digerat această înfrângere, când ştiam ce era în joc. Dar, pe de altă parte, am simţit ceva ce nu am simţit niciodată în viaţa mea aici, la New York. Publicul m-a făcut să mă simt foarte special. Nu aş spune că mă aşteptam la ceva, dar cantitatea de susţinere, energie şi dragoste pe care am primit-o de la spectatori... Este ceva ce îmi voi aminti pentru totdeauna.

Acesta este motivul pentru care, atunci când s-a făcut ultimul schimb al zonelor de teren am izbucnit în plâns. Emoţia a fost atât de puternică. Este ceva la fel de puternic ca şi câştigarea a 21 de turnee de Grand Slam. Aşa m-am simţit, cu toată sinceritatea. Mi-au mers la inimă. Acesta sunt genul de momente pe care le preţuim. Da, a fost minunat", a spus Djokovic în timpul conferinţei de presă pe care a susţinut-o după finală.

Citeşte mai mult despre

comentarii: