image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona, aproape să-şi vândă cel mai scump fotbalist din istorie

Philippe Coutinho poate deveni ultimul nume mare ajuns la Paris Saint Germain. "Coutinho, din ce în ce mai aproape de PSG", au titrat catalanii de la Sport, care citează Paris United.

Agentul fotbalistului brazilian, Kia Joorabchian, s-ar fi întâlnit cu directorul sportiv al parizienilor, Antero Henrique, la Londra, potrivit sursei citate, iar PSG pregăteşte deja oferta pentru Coutinho.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-ar alătura unui contingent important de brazilieni prezent pe Parc des Princes, format din Neymar, Thiago Silva, Marquinhos şi Thiago Alves, plus directorul sportiv Leonardo, sosit de la Milan după finalul sezonului.

Philippe Coutinho este cel mai scump fotbalist din istoria Barcelonei, după ce a fost cumpărat pentru 120 de milioane de euro, plus 40 drept bonusuri, de la Liverpool, în ianuarie 2018.

Coutinho n-a impresionat însă pe Camp Nou: are 75 de meciuri şi 21 de goluri, în toate competiţiile, pentru gruparea blaugrana.

Şi Manchester United s-a interesat de serviciile lui Coutinho, care n-ar mai fi dorit pentru sezonul viitor nici de fanii Barcelonei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: