image
Sursa foto: Getty Images

Transfer de 5 stele la United: Decarul pe care vrea să-l aducă Mourinho

Campania de achiziții din vară nu a fost una spectaculoasă pentru Jose Mourinho. Portughezul a reușit să-i aducă la United doar pe Fred și pe Diogo Dalot. Pentru iarnă, antrenorul "diavolilor" își setează o țintă curajoasă, de la o rivală. Mai exact, Mourinho intenționează să-l aducă pe Old Trafford pe Mesut Ozil, notează El Espanol.

Germanul adus la Arsenal în 2013 nu a reușit să strălucească la fel ca pe vremea în care evolua la Real Madrid. Fostul decar al galacticilor ar putea reveni în forma care l-a consacrat, colaborarea foarte bună de 3 sezoane (2010-2013) cu Mourinho fiind o premisă în acest sens. În ultima vreme, FC Barcelona și Real Madrid au fost echipele care s-au mai interesat de transferul neamțului, însă "tunarii" nu s-au arătat dispuși să-l cedeze.

Schalke 04 este clubul la care a strălucit Ozil la început de carieră. Evoluțiile sale impresionante le-au atras atenția celor de la Werder Bremen, care l-au cumpărat pentru 5 milioane de euro. Doi ani mai târziu, Real Madrid a pus ochii pe tehnicul mijlocaș și l-au adus în schimbul a 20 de milioane de euro. După 3 sezoane petrecute pe Bernabeu, Arsenal l-a adus în Premier League pe german, pentru 45 de milioane de euro.

Mesut Ozil, care va împlini în octombrie 30 de ani, și-a anunțat retragerea din naționala țării sale în această vară. El a bifat pentru Germania 92 de selecții și 23 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: