image
Sursa foto: Kreddy

Investește în cele mai bune accesorii pentru dispozitivele tale electronice

Atunci când vine vorba de tehnologie și echipamente electronice, există o mulțime de accesorii în care poți să investești pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare. De la la cea mai simplă pereche de căști și până la tot felul de dispozitive cu nume greu de pronunțat și funcții și mai greu de definit, pe piață există câte un produs care să satisfacă orice nevoie.

Îți dorești și tu să fii în pas cu noile inovații în materie de tehnologie și echipamente electronice, dar prețurile acestor dispozitive îți par înspăimântătoare? Atunci e cazul sa beneficiezi de un credit nebancar de la Kreddy, aliatul tău numărul 1, când vine vorba de împrumuturi bănești, iar tu să te poți bucura de orice accesoriu îți dorești, menit sa îți facă viața mai ușoară.

Iar ca grijile tale să fie minime, avem și câteva sfaturi despre accesoriile hightech de care cu adevărat ai nevoie în viața ta. Iată care sunt acestea:

O pereche de căști wireless

Mai ales dacă ești un sportiv pasionat, dar nu numai, o pereche de căști fără fir îți vor fi cu siguranță de folos. În plus, acum există pe piață atât de multe modele, încât indiferent de bugetul de care dispui, poți găsi o pereche de căști pe care să ți le permiți. Iar dacă îți dorești o pereche dintre cele mai performante, atunci ce te oprește? Cu un credit rapid în Chișinău ai posibilitatea să-ți permiți căștile mult visate!

KreddyKreddy

O boxă cu bluetooth

Cele mai noi telefoane mobile apărute pe piață se aud excepțional chiar și fără alte accesorii. Dar oricât de performante ar fi, volumul boxelor lor nu poate fi dat la fel de tare ca cel al unor boxe profesionale. De aceea, dacă îți place muzica sau obișnuiești să-ți folosești telefonul pe post de radio, investește într-o boxă cu bluetooth și cu siguranță îi vei găsi o mulțime de întrebuințări.

Un încărcător portabil

Gândul că telefonul tău ar putea să te lase la greu tocmai când ai mai mare nevoie de el este o senzația oribilă. Din fericire însă, poți scăpa ușor de această temere dacă investești într-un încărcător portabil, pe care să-l porți mereu cu tine.

Un selfie stick

Nu trebuie să fii un împătimit al rețelelor sociale pentru a profita la maxim de beneficiile unui selfie stick. Când nu este nimeni prin preajmă să te ajute să imortalizezi cele mai frumoase momente din călătorii sau alte aventuri ale tale, un selfie stick este acel dispozitiv cu care vei putea demonstra mai târziu lumii că ai fost acolo.

KreddyKreddy

Un suport pentru telefonul mobil

Deoarece telefoanele mobile au devenit o parte foarte importantă din viața noastră, folosindu-le nu doar pentru comunicare, ci și în locul computerelor sau televizoarelor, un suport sigur și elegant pentru telefonul mobil este mai mult decât esențial. Investește într-un astfel de accesoriu și bucură-te așa cum meriți de filmele și serialele tale preferate, dar și de toate celelalte avantaje pe care ți le oferă un smartphone competent.

Un stick de memorie

Dacă ai un cablu de date, îți poți folosi oricând telefonul mobil pe post de stick de memorie. Dar de ce să-l aglomerezi cu lucruri de care nu ai neapărată nevoie pe telefon, când există un flash drive? Iar ca să nu-l uiți niciodată acasă, îl poți folosi ca breloc pentru chei.

Greu de ales un accesoriu bun, dintre cele mai bune, nu? Nu te complica, ia-le pe toate și bucură-te de ele din plin, iar partea cu banii o rezolvăm noi. La Kreddy, poți obține un credit doar cu buletinul, în valoare de până la 20 000 lei, în doar 15 minute, având flexibilitatea de a selecta valoarea împrumutului și perioada de rambursare, care poate varia în 1 și 12 luni. Doar la noi ai posibilitatea să beneficiezi de credite fără să fii angajat, fără alte acte și garanții materiale inutile care îți irosesc timpul.

Acest tip de împrumuturi sunt o soluție contemporană pentru rezolvarea multor probleme financiare, rapid și comod.

Noutăţile partenerilor

comentarii: