image
Sursa foto: Profimedia

Spaniolii anunță când vor reveni Karim Benzema și David Alaba la antrenamentele lui Real Madrid

Înainte ca Franța să dispute meciul cu Australia, primul de la Cupa Mondială din Qatar, încheiat 4-1, Karim Benzema (34 de ani) s-a accidentat la antrenamente și a ieșit din calcule pentru turneul final.

După ce a revenit la Madrid și a intrat într-un program special de recuperare, Karim Benzema este așteptat ca în perioada următoare să revină sub comanda lui Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul Realului. De asemenea, fundașul David Alaba (30 de ani) este și el așteptat la ședințele de pregătire.

Spaniolii anunță că francezul s-a recuperat după accidentarea suferită în cantonamentul Franței și este pe punctul de a se antrena din nou cu coechipierii de la Real Madrid, care se află în prezent în capitala Spaniei.

Karim Benzema, alături de David Alaba, care a lipsit din Spania în ultima vreme, va reveni la antrenamentele lui grupării blanco sâmbăta viitoare, anunță jurnalistul Arancha Rodriguez .

Dacă starul francez s-a confruntat cu probleme medicale, David Alaba a primit mai multe zile libere de la club, după ce a fost convocat în lotul Austriei pentru disputarea a două partide amicale.

Celor doi li se vor alătura ulterior Thibaut Courtois, Eden Hazard, fotbaliști care au participat cu naționala Belgiei la Cupa Mondială din Qatar, dar care au fost eliminați în faza grupelor.

La Liga se reia la finalul lunii decembrie, iar Real Madrid se va deplasa pe terenul celor de la Valladolid, pentru un joc din cadrul etapei a 15-a.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: