Primele nume ale muzicienilor nominalizaţi pentru cea de-a 19-a ediţie a premiilor acordate în Belgia au fost date publicităţii de organizatori.

Printre compozitorii nominalizaţi se mai numără Nicholas Britell (“If Beale Street Could Talk”), Alan Silvestri (“Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”) şi John Powell (“How to Train Your Dragon: Hidden World/ Cum să-ţi dresezi dragonul 3”) ca şi Daniel Pemberton (“Spider-Man: Into the Spiderverse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”) şi Benjamin Wallfisch (“Hellboy”).

Kris Bowers este în competiţie pentru distincţia acordată Compozitorului pentru Televiziune al Anului pentru muzica realizată pentru serialul “When They See Us/ Prin ochii voştri”, care deja a fost distinsă cu o nominalizare la premiile Emmy dar şi pentru partiturile seriilor “Black Monday/ Lunea neagră”, “For The People” şi “Warriors of Liberty City”.

După ce a câştigat un premiu Grammy, piesa lui Lady Gaga, “Shallow”, concurează cu “Sunflower”, interpretată de Post Malone pentru coloana sonoră a animaţiei “Spider-Man: Into the Spiderverse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”, pentru titlul de cea mai bună piesă originală scrisă pentru un film, scrie mediafax.ro.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe AICI

Premiile World Sountrack au fost lansate de Festivalul de Film din Ghent, în 2001. În 2019, distincţiile vor fi anunţate pe 17 şi 18 octombrie, în Belgia.

Piesele lui Lady Gaga se regăsesc pe 13 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici https://www.smartradio.ro/