Datorită modificărilor versiunea nouă NEW HAVAL Н2 oferă preț accesibil celor care apreciază automobilele cu dotări bogate și atractive.

Deja în a două jumătate a lunii martie 2020, în Moldova vor starta vânzările automobilului NEW HAVAL H2. Printre principalele modificări vă așteaptă actualizări de design exterior și interior (acoperiș panoramic, jante elegante si salon combinat în două culori), dar, de asemenea, apariția unor astfel de opțiuni suplimentare ca frâna de parcare electronică și aplicația Carplay, care vă permite să conectați telefonul mobil și să vă bucurați de dispozitive multimedia simplu și accesibil.

NEW HAVAL H2 este echipat cu optica nouă generală LED și grilă hexagonală a radiatorului care în combinație creează o nouă imagine elegantă și dinamică modelului.

În dotarea de bază sunt incluse două airbag-uri frontale, ABS+EBD, cruise-control, ESP de generația 9 Bosch, sistem de pliere a scaunelor din spate, camera retrovizoare cu marcaj dinamic, sistem Carplay și smart key. În versiunea Intelligent apar airbag-uri suplimentare laterale și perdele de siguranță, banchete din piele, senzor de lumină și ploaie, precum și scaunul șoferului reglabil în 6 direcții.

Înscrieți-vă pentru un test drive https://haval.md/inregistrarea-test-drive-haval/

Vă așteptăm în autosalonul GBS:

· Chișinău, Calea Orheiului 20/2

· +373 22 022 500

Astăzi, ocupăm poziție de lider pe piață în domeniul comercializării pieselor auto și în deservirea automobilelor la service.

· În 2016 a aderat la alianța NEXUS Automotive International (NAI). NAI - este un grup inovativ și internațional de companii, distribuitori de piese de schimb care sunt lideri pe piața auto;

· În 2019 compania GBS a devenit distribuitorul oficial al mărcii auto Haval și Wingle în Moldova.

www.haval.md

https://www.facebook.com/haval.moldova/