image
Sursa foto: Getty Images

Anunţ de ultimă oră despre starea lui Cavani: Ce şanse are să joace împotriva Franţei

Edinson Cavani le dă mari emoţii uruguayenilor înainte de sfertul contra Franţei. Vârful lui PSG rămâne incert pentru disputa de vineri.

Accidentat contra Portugaliei, când a reuşit o dublă, Cavani e într-o cursă contra-cronometru pentru a se recupera până la următoarea partidă. RMN-ul efectuat nu a relevat probleme grave, însă vârful simte dureri şi e în pericol să se accidenteze mult mai grav dacă va forţa.

"Cavani a efectuat un RMN, care a confirmat o leziune. Din fericire nu e vorba de o ruptură a muşhiului. Jucătorul s-a antrenat, în ciuda durerilor. A efectuat exerciţii diferite faţă de restul grupului, medicii axându-se pe recuperarea lui. Starea sa va fi monitorizată în continuare, el fiind singurul jucător cu probleme medicale înainte de sferturi", notează Federaţia din Uruguay, citată de Mundo Deportivo.

Există posibilitatea ca Tabarez să înceapă doar cu Suarez sfertul cu Franţa, pentru ca pe final să îl forţeze pe Cavani, în măsura în care scorul o cere. Totuşi, lipsa "Matadorului" din primul "11" ar fi un handicap serios pentru o formaţie care a câştigat doar 29% din meciuri atunci când în atac nu a fost cuplul Suarez-Cavani.

"Am o durere, am resimţit o usturime în cursul unei acţiuni şi nu am mai putut continua.Vom vedea ce va fi mai departe", a explicat Cavani după ieşirea de pe teren, în minutul 74 al meciului contra Portugaliei.

Uruguay - Franţa, primul sfert de la Mondialul din Rusia, va avea loc vineri, de la ora 17:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: