image
Sursa foto: gazzetta.it

Cristiano Ronaldo: Nu mi-e dor nici de Spania și nici de Real Madrid

Revenirea lui Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu a adus în discuție și o eventuală întoarcere a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Starul portughez a început o nouă aventură în vara lui 2018, atunci când a lăsat gruparea din capitala spaniei pentru Juventus Torino.

O eventuală revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid iese din discuție. O spune chiar starul portughez legitimat în prezent la Juventus. Campioana Italiei va plăti pentru Cristiano Ronaldo în total 117 milioane de euro, iar portughezul a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu gruparea torineză. Juventus va achita suma pentru transferul lui Cristiano Ronaldo în doi ani.

"Nu mi-e dor de Spania nici de Portugalia. Lucrurile sunt așa cum sunt. Bineînțeles că am lăsat în spate muți prieteni și un club mare, care mi-a oferit multă dragoste, dar nu mi-e dor de nimic pentru că am parte de același lucru și aici. Așa că nu e deloc dificil pentru mine. A fost totul intens, interesant și diferit, dar m-am adaptat și sunt fericit aici la Juventus" a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu citat de Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: