image
Sursa foto: viva.ro

Horoscop 1 septembrie 2021: Zodia care trebuie să aibă mare grijă cu alimentația

Luna tranzitează astăzi, dar și în următoarele două zile, zodia Rac. În timpul acestui tranzit, Luna ne insuflă o mai mare nevoie de siguranță emoțională, iar prin aspectele pe care le face s-ar putea ca intuiția și sensibilitatea să intre în conflict cu rațiunea, de aceea s-ar putea să nu putem exprima liber și nestingherit ceea ce simțim, ba chiar să ne enerveze persoanele mult prea emotive.

Berbec

Este cea mai bună zi pentru a te ocupa de treburi casnice alături de partener. Poate a venit momentul să-l pui la treabă sau să stabiliți reguli împreună. De la cine duce gunoiul și până la cine face cumpărăturile, totul se poate lămuri acum, deși nu va fi deloc confortabilă situația.

S-ar putea, totodată, să apară discuții mai dure cu familia, să se scoată la suprafață răni mai vechi sau să vorbești despre lucruri care te dor sau îi dor pe cei dragi ție.

Taur

Este mai greu astăzi să te concentrezi pe învățat, pe activități care presupun studiu, memorare sau acumulare de cunoștințe și va trebui să depui efort dacă ești într-o astfel de situație. Ai grijă ce vorbești, cum transmiți nemulțumirile sau ideile pe care le ai, pentru că ai tendința de a fi prea incisiv sau de a face reproșuri.

Zona de negocieri, interviuri, examene orale, discursuri este mai delicată și trebuie avut grijă. Nu este exclus să porți discuții cu familia care să te afecteze emoțional și să-ți reactiveze suferințe mai vechi.

Gemeni

Cu Luna în tranzit prin sectorul tău financiar, dar în careu cu Mercur, guvernatorul tău, s-ar putea să nu-ți placă deloc cum arată portofelul/conturile tale și să fii nevoit să schimbi niște planuri legate de anumite achiziții sau care presupun cheltuieli prea mari.

Chiar și plata facturilor sau cumpărăturile uzuale te pot stresa și nemulțumi. Evită să faci speculații financiare, dar dacă totuși este greu să reziști unui astfel de hobby, nu implica sume mari de bani pentru că le poți pierde. Există o șansă de câștig, dar mică.

Rac

Luna tranzitează zodia ta și te face mai sensibil, mai emotiv, dar și mai ușor de rănit. S-ar putea ca cei dragi să nu înțeleagă exact ceea ce simți și să te judece sau tu, din dorința de a-i proteja, să devii prea cicălitor și acaparant.

Ține cont că astăzi sentimentele tale pot fi ușor denaturate, iar intuiția ta intră în conflict cu logica, deci nu lua decizii importante. Sunt posibile tensiuni cu cei dragi sau tu să te frămânți din cauza unor cuvinte spuse de aceștia, deși fără rea intenție.

Leu

S-ar putea ca astăzi să simți nevoia de a te retrage în singurătate, în liniște și să scormonești printre amintiri, să analizezi și să cauți reconectarea cu persoane din trecutul tău.

Este o zi bună pentru introspecție, pentru meditație și te poți folosi de canalele de comunicare, de muzică de exemplu, însă și o discuție cu un duhovnic, cu o persoană de încredere în fața căreia îți poți deschide sufletul este de bun augur acum. Atenție mai multă la alimentație!

Fecioară

Ai grijă la tendința de a prelua emoțional asupra ta grijile și problemele altora. Este în regulă să empatizezi cu cei dragi, să-ți ajuți prietenii, dar nu lăsa pe nimeni să profite de tine și de bunătatea ta.

Puțin mai multă grijă la asociați și la persoane alături de care ești implicat în diferite proiecte pentru că există riscul de a fi păcălit, înșelat, mai ales dacă sunt mize financiare la mijloc.

Balanță

Cum Luna traversează sectorul carierei tale și face aspecte tensionate cu Mercur, aflat chiar în zodia ta, s-ar putea să ai parte de situații conflictuale de natură profesională care să te pună pe gânduri și să te facă destul de vehement în apărarea propriilor interese și scopuri.

Nu vei fi deloc dispus la compromis, iar dacă cineva va pune presiune pe tine, vei lăsa deoparte diplomația caracteristică și vei deveni autoritar.

Scorpion

Ai mai mult chef de aventură, de distracție și s-ar putea chiar să simți nevoia de a te detașa de niște dogme și teorii învechite care te țin în loc și nu te lasă să evoluezi. Nu este exclus să ai parte de conflicte cauzate de opinii diferite, de valori morale și principii diametral opuse.

Pentru a nu te plictisi astăzi, citește o carte care să te țină în suspans sau caută să descoperi ceva nou, poate din domeniul filozofiei, al ocultismului, al spiritualității, al religiei.

Săgetător

Deși situația financiară este destul de neplăcută, fiind vorba de un stres al unui credit, o nemulțumire legată de o investiție, poate proces, litigiu, astăzi vei încerca să te temperezi mai mult.

Nu este deloc exclus ca niște vești financiare sau venite din partea unor parteneri de afaceri să te afecteze emoțional foarte mult. Teama de a pierde ceva sau pe cineva poate fi accentuată acum.

Capricorn

Persoanele cu care ai de-a face astăzi pe parte profesională s-ar putea să te dezamăgească sau să-ți lase un gust amar. Fie nu ți se par serioși, fie competenți, fie pur și simplu nu respectă programul sau cerințele tale.

Nu sunt excluse tensiunile cu superiorii. Pe de altă parte, nici în cuplu nu se poate discuta prea ușor cu partenerul și acesta te poate surprinde cu manifestări autoritare sau dezechilibrate.

Vărsător

Mai multă grijă la alimentație astăzi, mai ales dacă ești plecat într-o vacanță și ai de-a face cu feluri de mâncare cu care nu ești obișnuit. Oricum ar fi, verifică eticheta și informează-te dacă te știi cu alergii. Sunt posibile nu doar indigestii, ci și tulburări de natură gastro-intestinală.

Pe de altă parte, la locul de muncă sunt posibile tensiuni cu colegii sau pur și simplu nu-ți poți respecta programul stabilit. Capacitatea de concentrare este mai scăzută.

Pești

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii tale, dar în careu azi cu Mercur și zilele viitoare cu Venus, însăși planeta iubirii, s-ar putea să fii copleșit de nostalgii, regrete sentimentale, stări afective vulnerabile. Ai nevoie de iubire, însă nu vei ști să ceri sau să exprimi asta.

De preferat ar fi să nu cazi pradă unor slăbiciuni, nici sentimentale, nici alimentare, nici financiare sau de natura viciilor. Totodată, ai grijă că din dorința de a te descărca emoțional poți fi mult prea sincer și poți răni pe cei dragi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: