image
Sursa foto: Getty Images

Planul lui Mbappe, dezvăluit de un fost antrenor! Clubul care îl atrage cel mai mult pe starul lui PSG

Kylian Mbappe (21 de ani), una dintre vedetele lui Paris Saint-Germain, pare că nu intenționează să își prelungească înțelegerea cu formația franceză, presa internațională indicând că Real Madrid este principala favorită pentru achiziționarea sa.

Un nou indiciu în privința echipei favorite la semnătura lui Mbappe a fost oferit de Unai Emery, actualul antrenor al lui Villarreal, care a pregătit-o pe Paris Saint-Germain în intervalul 2016-2018.

"Când am fost eu la Paris, Mbappe se gândea serios să meargă la Real Madrid, pentru că îi placea foarte mult clubul, era încântat să joace acolo", a spus Emery, potrivit Marca.

Pe lângă Real Madrid, presa din Franța a scris și despre interesul lui Liverpool pentru Kylian Mbappe. Din acest motiv, atacantul ar ezita să își prelungească înțelegerea scadentă în 2022.

În urmă cu câteva zile, spaniolii de la As au scris că Jurgen Klopp vrea "cu disperare" să-l aducă pe Mbappe la Liverpool, iar în vară antrenorul "cormoranilor" chiar a discutat cu tatăl fotbalistului.

Din acest motiv, Kylian Mbappe i-a cerut lui PSG mai mult timp de gândire.

Se știe pasiunea lui Mbappe pentru Real Madrid, pe care atacantul nu și-a ascuns-o, însă această nouă "ademenire", venită chiar de la campioana Europei, îl face să se gândească mai bine.

În acest debut de sezon din Liguie 1, Mbappe are 4 goluri și 4 pase decisive în 4 meciuri pentru PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: