image
Sursa foto: Getty Images

Promisiuni mărețe la Barcelona: "Trei staruri pe Camp Nou din vară și 250 de milioane de euro!"

Toni Freixa, unul dintre cei trei candidați la funcția de președinte de la FC Barcelona, a lansat mai multe promisiuni cu aproximativ două săptămâni înainte de alegeri.

Freixa, care se va lupta cu Joan Laporta și Victor Font la alegerile din 7 martie, susține că va aduce un investitor puternic în club, iar în vară va transfera cel puțin trei jucători importanți.

"Lucrăm de ceva vreme și am ajuns la o înțelegere cu un investitor, care va contribui cu 250 de milioane de euro la Barca Corporate - cele patru linii de business - în schimbul a 49 de procente ale acestora. Iar în sezonul 2021/2022 vom transfera trei vedete, două în atac și una în apărare", a spus Freixa, pentru RAC1, citat de Marca.

Întrebat despre o posibilă aducere a lui Kylian Mbappe sau Erling Haaland, două dintre starurile fotbalului internațional, Freixa nu a exclus niciuna dintre variante: "Nu vom vorbi niciodată despre jucători înainte să-i prezentăm. Ar fi o strategie greșită, dar este absolut posibil".

Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, ar avea postul asigurat până în 2022, a mai spus Freixa: "Va rămâne până la finalul contractului, fără îndoială. Stabilitatea la nivelul staff-ului tehnic și al lotului va fi răsplătită".

Alegerile pentru preşedinţia clubului FC Barcelona, programate iniţial pe 24 ianuarie, vor avea loc cel mai probabil pe 7 martie, fiind luată în considerare şi posibilitatea votării prin corespondenţă, informează presa sportivă catalană.

Acestea sunt cele două decizii principale luate în cadrul unei reuniuni la care au participat vineri membrii Consiliului de administraţie al Barcelonei, prezidat de Carles Tusquets, şi cei trei candidaţi la preşedinţie (Joan Laporta, Víctor Font şi Toni Freixa), care a avut loc la sediul clubului şi a durat aproximativ două ore.

Citeşte mai mult despre

comentarii: