image
Sursa foto: Getty Images

Suarez l-a atacat din nou pe Griezmann, după eliminarea Uruguayului de la CM

Luis Suarez a fost din nou tăios cu Antoine Griezmann după ce Franţa a eliminat Uruguayul de la Cupa Mondială, după victoria cu 2-0 din sferturile de finală.

Griezmann nu s-a bucurat după golul marcat sud-americanilor după ce declarase că se simte pe jumătate uruguayan, însă reacţia golgheterul lui Atletico Madrid l-a lăsat rece pe Suarez.

"El nu este uruguayan, este francez şi a înscris un gol. El nu ştie prin ce sacrificii trecem noi pentru a reuşi în fotbal. El poate avea obiceiurile noastre şi ne poate vorbi limba, însă ne simţim diferit", l-a pus la punct atacantul Barcelonei pe fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care a marcat trei goluri la Mondialul din Rusia.

Fernando Muslera a greşit grav la golul marcat de Griezmann, în minutul 61, însă căpitanul Uruguayului, Diego Godin, îl apără pe portarul lui Galatasaray.

"Fernando este un mare portar. Toţi facem greşeli. În alte ocazii el a fost cel care ne-a salvat cu reflexe incredibile", a declarat Godin.

Antoine Griezmann a marcat 19 goluri în 32 de meciuri în ultimul sezon din Primera Division şi a refuzat în această vară oferta Barcelonei: a preferat să-şi extindă contractul cu Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: