image
Sursa foto: captură video

O femeie din Bălceana a sfidat normele de izolare și a mers în vizită la fratele său în satul vecin; Cu ce amendă s-a ales

O femeie din satul Bălceana, raionul Hâncești, localitate în carantină din cauza noului coronavirus, a ignorat regimul de izolare și a mers în satul vecin, să-și viziteze fratele. Poliția anunță că femeia și ruda ei s-au ales cu amenzi de peste 20 de mii de lei.

„ La 24 martie 2020, angajații inspectoratului de poliție Hincesti au amendat o femeie în vârstă de 41 ani din localitatea Bălceana, raionul Hâncesti. Fiind în regim de carantină din cauza COVID-19, aceasta a evitat punctele de control și a plecat la rudele sale în altă localitate din raionul Hâncești. Astfel, atât doamna cât și fratele ei au fost amendați cu câte 22 de mii 500 lei, conform art. 76 prim alin. (1) al Codului Contravențional”, anunță Poliția din Hâncești.

De când a fost instituită carantina, poliția a întocmit șase procese-verbale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a virusului COVID-19. Doi dintre contravenienți sunt din Bălceana, iar alte patru persoane - din satul Sofia. Potrivit primarului din Bălceana, acolo sunt 14 persoane infectate. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: