image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson a povestit cum a bătut un alt deținut în pușcărie: Cineva fusese înjunghiat, eram furios

Mike Tyson, 53 de ani, a vorbit despre perioada în care a fost închis în Indiana. Boxeurul, condamnat pentru viol, a rememorat și momentul în care a răbufnit din cauza condițiilor din pușcărie și a bătut un alt deținut.

„A trebuit să pocnesc pe cineva doar o dată. Cineva a spus ceva și m-am dus la el și l-am lovit. Eram închiși în celule de multă vreme și tipul ăla a spus ceva care m-a iritat.

Nu aveam acces la sala de sport, pentru că cineva fusese înjunghiat sau ceva de genul ăsta. Mă simțeam mizerabil din cauza asta. Eram furios”, a povestit Tyson, într-un podcast pentru ibtimes.com.

În martie 1992, când era în vârful carierei sale în box, Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că a violat-o pe Desiree Washington, de 18 ani.

Infracțiunea s-a petrecut în iulie 1991, într-un hotel din orașul Indianapolis. Desiree Washington era o fostă miss Black America.

Fostul campion la categoria grea a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. În închisoare, Tyson s-a convertit la religia musulmană și și-a schimbat numele în Malik Abdul Aziz.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: