image
Sursa foto: INP

O tânără a încercat să mituiască agenții de patrulare, după ce au depistat-o că NU deține permis de conducere

O tânără a încercat să mituiască polițiștii de patrulare, după ce au depistat-o că șofează fără a deține permis de conducere.

Ieri, în jurul orei 14:00, în timpul supravegherii ordinii publice și a circulației rutiere, polițiștii de patrulare au observat, pe traseul Ungheni- Chișinău, un automobil condus neadecvat.

Mașina a fost stopată pentru verificări, iar ofițerii au stabilit că tânăra de la volanul unității de transport nu deține permis de conducere.

După ce polițiștii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanții la trafic, atât timp cât nu poate să conducă un automobil, fata de 22 de ani a încercat să mituiască angajații INP.

Chiar daca i s-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale, aceasta a aruncat în mașina poliției 100 de euro, pentru a nu fi documentată și pentru a nu fi ridicată la parcarea specială mașina pe care nu avea dreptul să o conducă.

Inspectoratul Național de Patrulare amintește conducătorilor auto că fiecare încălcare ignorată, mai târziu poate produce o tragedie.

Nu mai propuneți polițiștilor alternative amenzilor, iar dacă vă ciocniți cu incidente în care vi se propune sau cere mită, apelați la numerele scurte 112 sau 1520 și denunțați actele de corupție.

Toți participanții la trafic trebuie să fie responsabili și să-și asume greșelile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: