image
Sursa foto: mei.gov.md

650 de mil. de lei pentru „Drumuri Bune”: „Vor fi acordate localităților care anul trecut nu au beneficiat în mod echitabil”

Programul „Drumuri Bune” va beneficia în acest an de alocări în sumă de 650 de milioane de lei. Vor fi reparate drumurile din localitățile care au fost ignorate anul trecut.

Informațiile au fost prezentate de șeful Administrației de Stat a Drumurilor, Gheorghe Curmei, face declarații de presă privind deciziile luate în cadrul Consiliului Fondului Rutier.

„Vor fi acoperite localitățile care nu au beneficiat echitabil sau suficient în conformitate cu număr populației. Ministerul deja a expediat recalculul Administrației de Stat a Drumurilor care urmează să informeze antreprenorii cu privire la aceste limite. Antreprenorii sunt deja pregătiți să înceapă lucrările. Sperăm că în următoarele zile deja vom vedea lucrările începute”, a declarat Gheorghe Curmei.

„Programul aprobat a fost de 1 miliard 750 de milioane de lei. În legea bugetului sunt prevăzute 950 de milioane. Deci avem un deficit. Din aceste 950 de milioane, 250 de milioane sunt datorii pentru lucrările executate în 2018”, a explicat șeful Administrației de Stat a Drumurilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: