image
Sursa foto: Instagram

Anunțul lui Wladimir Klitschko, din fața ”casei crimelor de război rusești”. A 93-a zi de război

Vitali Klitschko, primarul Kievului, și fratele său Wladimir s-au întâlnit cu mai mulți lideri politici și economici în Davos, la trei luni după izbucnirea războiului din Ucraina.

După ce au văzut cu ochii lor crimele comise de ruși în Ucraina, frații Klitschko au mers în Elveția pentru a discuta cu unii dintre cei mai importanți oameni politici și de afaceri din lume.

Wladimir Klitschko, fost campion la categoria grea, a transmis un mesaj puternic chiar din fața ”casei crimelor de război rusești” din Davos.

”Davos a reunit liderii economiei împreună cu liderii afacerilor și aici identificăm că tot ce se întâmplă în Ucraina și războiul din Ucraina are o singură față. Și nu este una plăcută.

Aceasta este fosta casă a Rusiei din Davos, care astăzi, este de înțeles de ce, s-a transformat în casa crimelor de război rusești. Acest război din Ucraina trebuie oprit, iar lumea s-a trezit în sfârșit și își dă seama că trupele ruse trebuie oprite”, a spus Wladimir Klitschko într-un video postat pe contul său de Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: