image
Sursa foto: Getty Images

Jucătoarea care a acuzat-o dur pe Serena Williams a primit ameninţări cu moartea

Barbora Strycova a primit ameninţări cu moartea după ce a criticat-o pe Serena Williams după finala US Open 2018, când americanca s-a certat cu arbitrul.

Dezvăluirea incredibilă a fost făcută chiar de jucătoarea din Cehia, potrivit jurnaliştilor cehi de la isport.blesk.cz.

"Am primit o mulţime de ameninţări. Multe dintre ele erau dure, mă ameninţau cu moartea şi tot aşa. Oricum, eu nu mă voi schimba", a declarat Strycova.

Strycova a acuzat-o dur pe jucătoarea din SUA după ieşirile acesteia din finala Grand Slam-ului de la New York.

"Ramos este unul dintre cei mai buni arbitri din lume. A făcut ce trebuia să facă în acel meci deoarece Serena a întrecut măsura. Trebuia să se comporte diferit doar pentru că ea este Serena Williams? Mi se pare curios că face aşa doar când pierde. A spus că apără drepturile femeilor? Astea-s prostii! Pentru arbitri e indiferent că joacă femeile sau bărbaţii. Prin comparaţie, nu l-am văzut niciodată pe Nadal să urle aşa la un arbitru. Eu sunt femeie şi am primit o mulţime de avertismente, dar felul în care WTA a apărat-o m-a surprins teribil. Se vor schimba acum regulile în meciurile Serenei? Dacă aşa stau lucrurile, să ne spună şi nouă. Ele mereu umblă cu 'câinii' după ele, au gaşca lor. Este ciudat deoarece tenisul este un sport individual, dar m-am obişnuit", a atacat Strycova.

Noutăţile partenerilor

comentarii: