image
Sursa foto: Profimedia

Paulo Dybala a ales! Cu ce echipă va semna pe patru sezoane + ce salariu ar urma să încaseze

Paulo Dybala (28 de ani), aflat în ultimele șase luni de contract cu Juventus Torino, nu va mai continua și din sezonul viitor în tricoul "Bătrânei Doamne", asta după ce negocierile dintre cele două părți nu au ajuns la niciun consens.

Potrivit Gazetta Dello Sport, Dybala a decis să accepte propunerea celor de la Inter Milano. Fotbalistul va semna un contract valabil pe patru sezoane și va avea un salariu în valoare de 6 milioane de euro net anual.

Deși se zvonea la un moment dat că nu este tentat să semneze cu Inter, Paulo Dybala a ales formația de pe Giuseppe Meazza deoarece își dorește să se răzbune pe Juventus pentru "tratamentul" primit în ultima perioadă.

Totodată, un alt aspect care l-ar fi făcut pe argentinian să accepte propunerea celor de la Inter a fost acela că nu a dorit să schimbe campionatul, în ciuda faptului că pe urmele sale mai erau formații precum Atletico Madrid, Arsenal, Manchester United sau Newcastle.

Paulo Dybala va pleca astfel de la "Bătrâna Doamnă" după șapte ani. Transferat în vara anului 2015 de la Palermo, pentru 41 de milioane de euro, argentinianul se află în ultimele șase luni de contract cu Juventus Torino, iar săptămânile trecute, italienii au anunțat că negocierile dintre fotbalist și club au fost sistate definitiv.

Potrivit celor de la TuttoJuve, pe urmele lui Dybala a intrat Manchester United. Atacantul argentinian este dorit de către noul antrenor al "diavolilor roșii", Erik ten Hag, care își dorește să formeze o echipă cât mai competitivă.

Recent, despre argentinian s-a scris că este încântat de o mutare pe Old Trafford, dar se pare că alegerea sa finală a fost să rămână în Serie A.

Citeşte mai mult despre

comentarii: