image
Sursa foto: moldcell.md

În Nepal, se lansează primul proiect multinațional inițiat de echipa Moldcell

CG Communications lansează serviciul de internet CGNET în Kathmandu

La 1 iunie 2021, CG Communications și-a lansat serviciul de internet CGNET în Kathmandu. Datorită internetului de mare viteză, tehnologiei revoluționare și a ofertei perturbatoare de prețuri pe piață, se așteaptă la un impact pozitiv și la îmbunătățirea calității serviciilor furnizate de sectorul public și privat.

Moldcell și echipa Moldcell au stat la baza creării CGNET, prin abilitățile de leader și îndrumările oferite echipei de proiect.

moldcell.mdmoldcell.md

Nirvana Chaudhary, Director General al CG Communications, membru al Consiliului de Administrație Moldcell, președinte al Fundației Moldcell:

„Atunci când Moldcell a devenit parte a CG Corp Global, am promis că va deveni un hub internațional care oferă servicii de expertiză, repere, leadership și know-how pentru ceilalți operatori de telecomunicații. În așa fel, ne ținem de cuvânt.

Astăzi, suntem mândri că există CGNET - un furnizor de servicii de internet la nivel național (ISP) care furnizează servicii de internet, atât pentru consumatorii corporativi, cât și pentru persoane fizice. În acest proces, se utilizează tehnologia revoluționară și prețurile perturbatoare de pe piață cu scopul de a face față cererii tot mai mare de Internet, și anume pentru video, platforme OTT, munca la distanță și învățământul online.

Mă bucur că CGNET este primul nostru proiect multinațional care a prins viață datorită colaborării dintre echipa CGNET din Nepal, echipa Moldcell din Moldova, sub conducerea președintetelui, Ilter Terzioglu. Mulțumesc tuturor membrilor echipei pentru contribuția și dedicația adusă acestui proiect de succes pentru Nepal.”

CGNET a fost lansat pentru a presta servicii de Internet de înaltă calitate și accesibile consumatorilor nepalezi. Internetul de mare viteză a devenit vital în viața de zi cu zi și cererea este în continuă creștere.

Carolina Bugaian, Vicedirector Moldcell:

„Este uimitor cum s-a transformat lumea în ultimul an. Reușitele digitale ale Moldcell, dedicarea și profesionalismul echipei Moldcell ne-au permis să gestionăm proiectul lansării CGNET din Moldova. Această experiență fără precedent a dovedit încă o dată că avem posibilități nelimitate datorită soluțiilor digitale. Sunt recunoscătoare CG Corp Global pentru încredere și echipei Moldcell pentru toată munca depusă.”

Anul trecut, în decembrie, Moldcell a lansat Moldcell Plus – serviciul de Internet fix și IPTV. Astfel, compania Moldcell devine un operator de telecomunicații digitale complet convergent în Moldova.

moldcell.mdmoldcell.md

CG Communications Ltd. este o companie din cadrul Chaudhary Group care activează în domeniul tehnologiilor informaționale. CG Communications Ltd. se angajează să ofere servicii de telecomunicații folosind tehnologia de ultimă generație disponibilă pe piața globală. CGNET este primul pas al CG Communications Ltd. în domeniul IT din Nepal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: