Decizia TAS a venit în această zi, iar PSG a avut câștig de cauză. Astfel, apelul celor de la PSG a fost admis de TAS, iar campioana Franței a scăpat de orice fel de sancțiune până la finalul sezonului, moment în care cluburile vor fi din nou verificate cu privire la situația financiară. Clubul din capitala Franței a avut câștig de cauză pentru faptul că nu ar fi fost respectat, de către UEFA, articolul 16, subpunctul 1, așa cum reiese din decizia TAS.

În acest context, PSG nu va mai fi obligată să vândă una dintre vedetele Neymar sau Kylian Mbappe pentru a evita exluderea din UEFA Champions League.

UEFA a deschis o procedură în septembrie 2017, pentru a analiza dacă achiziţiile lui Nymar şi Kylian Mbappe, pentru suma de 400 milioane euro, respectă criteriul fair-play-ului financiar, conform căruia un club nu poate cheltui mai mult decât veniturile pe care le produce.

Dosarul a fost clasat în iunie 2018, dar UEFA a solicitat o nouă examinare în septembrie 2018, ceea ce i-a determinat pe cei de la PSG să facă apel la TAS.