image
Sursa foto: Getty Images

Reacția mamei lui Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez a scăpat de acuzațiile de viol

Cristiano Ronaldo (34 de ani), vedeta celor de la Juventus, răsuflă ușurat după ce a scăpat de acuzațiile de viol, după incidentul petrecut în Las Vegas, acum 10 ani.

”Pe baza unei revizuiri a informațiilor prezentate în acest moment, afirmațiile de agresiune sexuală împotriva lui Cristiano Ronaldo nu pot fi dovedite dincolo de o îndoială rezonabilă. Prin urmare, nu vor exista acuzații”, se arată într-un document remis mass media de către Procuratura din Clark.

Mama starului lui Juventus a avut o primă reacție, după ce fiul său a scăpat de acuzațiile de viol. Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a postat pe Instagram o imagine în care apare într-o ținută non-conformistă și care era însoțită de următorul mesaj: "Fața senină a cuiva care își cunoaște copilul", a fost mesajul mamei lui Cristiano Ronaldo, pentru ca la final aceasta să scrie: "Justiție" și "Familie".

La rândul său, sora starului lui Juventus, Elma, a postat pe Instagram o captură de la un site din Portugalia, care anunța că fratele său a scăpat de acuzațiile de viol. "Dreptatea divină are nevoie de timp, dar niciodată nu se înșeală", a transmis și sora lui Cristiano Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: