image
Sursa foto: reginamaria.ro

Primăria municipiului Cahul, plasată în carantină

Primăria municipiului Cahul a fost plasată în carantină, după ce câțiva angajați au fost depistați pozitiv la COVID-19. Astfel, instituția își suspendă temporar programul de lucru cu publicul.

Instituția anunță că angajații vor continua să muncească de la domiciliu.

„ Dragi cahuleni, Primăria municipiului Cahul, vă anunță că în legătură cu constatarea unor cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților instituției, își suspendă temporar programul de lucru cu publicul, iar angajații Primăriei, pe perioada autoizolării, urmând a-și desfășura activitatea de la domiciliu. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sănătate tuturor. Petițiile dvs pot fi expediate la adresa electronică: [email protected]”, se precizează în mesajul emis pe pagna de Facebook a instituției.

Precizăm că până astăzi au fost confirmate 18 666 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1293 în Transnistria. În total, 12 188 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 68 persoane cu suspecție la COVID-19. Pentru 627 de persoane infectarea cu virusul covid-19 a fost fatală.

Noutăţile partenerilor

comentarii: