image
Sursa foto: jurnal.md

De la conserva lui Plahotniuc la conserva rusească; Acuzații dure între Dodon și Reniță

Reniță: „Acest individ corupt până-n măduva oaselor și implicat în acte de corupție și hoție trebuie pedepsit pe cale democratică, să primească un șut în fund definitiv la următoarele alegeri. Să ajungă în penitenciarul de la Bubuieci împreună cu Plahotniuc și Iaralov. Acolo la podea să stea Bătrâncea, dar cu harta Velikaya Russkaya Imperia.”

În emisiunea sa „Președintele Răspunde”, Igor Dodon susține că odată cu apropierea alegerilor, atacurile la adresa sa sunt tot mai multe, numindu-i pe deputații din opoziție, conserve ale lui Plahotniuc.

Ați văzut cum mă atacă. De ce, ca să nu vă răspund, De-atâta, toți înțelegeți de ce. Cu toate că eu nu am anunțat că voi participa, dar toți înțeleg că eventualitatea participării mele la alegerile prezidențiale, eu am cele mai bune șanse.

În ceea ce ține de unii deputați care îmi cer demisia am mai spus că sunt conservele lui Plahotniuc, conservele oligarhice încep să se developeze singure pe ei, se dau de gol.

Întâi Candu săptămâna trecută știind că o să fie Consiliul Suprem de Securitate iese și spune că Dodon ia seamă că ai să vezi ce o să-ți arătăm noi. Candu numai zice așa, aista Reniță, luni iese cu o secvență, îi clar că sunt aceeași bandă. Tot luni după aceea iese balabolul aista de la Bălți și pune un culioc pe gard, peste o oră și a doua zi marți, sau miercuri, iese Partidul Șor și-mi face la președinție protest. Vedeți toată banda, îi clar aistea sunt păpușele lui Plahotniuc, conservele oligarhice”, a declarat Igor Dodon.

„Păcat că bucățica asta de pământ menține asemenea derbedeu politic”

Contactat de jurnal.md, deputatul Iurie Reniță a menționat că Dodon are o boală patologică când vede banul și este corupt până-n măduva oaselor.

Tâmpeniile astea ale lui nu le vizionez, dar am să-l taxez pe potrivă. Dodon se află într-o situație disperată după prezentarea acelor secvențe video în care este evident că se înfruptă din nou din culioașe.

Cândva prin 2017 fostul lui profesor de la președinție Mark Tcaciuc a făcut o remarcă fabuloasă, fantastică când s-a referit la Dodon. A zis, Dodon pentru bani e în stare să altereze aerul și în biserică. Acest mesaj și această comparație atât de plastică îl caracterizează cel mai profund pe Dodon. Are o boală patologică când vede banul. E corupt până-n măduva oaselor. Dramatic s-a redus raitingul lui, n-aș vrea să dau o cifră dar cred că s-a redus cu peste 10 %. De aceea această conservă rusească, tușoncă, compromite RM, toate interesele noastre naționale, el reprezentantul, agentul de vază al Kremlinului în RM, finanțat masiv și de acolo și de aici”, spune Reniță.

Deputatul mai menționează că Igor Dodon trebuie pedepsit prin mijloace democratice ca să numai câștige următoarele alegeri prezidențiale, dar să ajungă la pușcărie.

Evident că sunt adeptul soluțiilor democratice, dar acest individ corupt până-n măduva oaselor și implicat în acte de corupție și hoție trebuie pedepsit pe cale democratică, să primească un șut în fund definitiv la următoarele alegeri. După asta cum am menționat și în Parlament, să ajungă în penitenciarul de la Bubuieci, să stea împreună cu Plahotniuc și Iaralov. Acolo la podea să stea Bătrâncea dar cu harta Velikaya Russkaya Imperia. La podea că e prea mucos. Păcat că bucățica asta de pământ menține asemenea derbedeu politic. Dodon este același criminal și aceeași figură coruptă ca și Plahotniuc, nu există nicio deosebire înte ei și ambii trebuie să stea la pușcărie”, punctează Iurie Reniță.

Noutăţile partenerilor

comentarii: