image
Sursa foto: Getty Images

Napoli, în stare de orice pentru semnătura lui: Vrea să îi ofere celebrul tricou al lui Diego Maradona, cu numărul 10

James Rodriguez (27 de ani) s-a despărțit de Bayern Munchen după doi ani. Bavarezii au anunțat oficial despărțirea de mijlocașul columbian și au decis să nu activeze opțiunea de cumpărare, în valoare de 42 de milioane de euro. Rodriguez este dorit de Napoli, iar oficialii italieni sunt în stare de orice pentru a-l aduce pe James la echipa antrenată de Carlo Ancelotti.

Napoletanii sunt dispuși să îi ofere tricoul cu numărul 10 jucătorului lui Real Madrid și speră că prin asta îl pot convinge pe James să meargă pe San Paolo. Numărul 10 a fost retras de Napoli după ce a fost purtat de Diego Maradona, care a scris istorie pentru clubul italian.

Această mișcare poate stârni indignare în rândul fanilor lui Napoli, care nu vor fi de acord ca numărul emblematic al lui Maradona să fie oferit unui jucător care nu a realizat nimic pentru club și care are șanse foarte mici să ajungă la nivelul argentinianului.

James Rodriguez este evlauat de Florentino Perez la 50 de milioane de euro, dar Napoli ar dori doar un împrumut în primă fază, contra sumei de 10 milioane de euro plus o opțiune de cumpărare.

Cele două cluburi sunt în relații foarte bune și au făcut de mai multe ori afaceri împreună în trecut. În plus, Zinedine Zidane nu are loc de Rodriguez în lotul său, așa că transferul ar putea fi mai ușor de realizat.

Rodriguez a jucat trei sezoane pentru Real Madrid, înainte de a pleca la Bayern și i-a ajutat pe galasctici să câștige de două ori Champions League și un titlu în LaLiga.

Antrenorul lui Napoli este Carlo Ancelotti, sub comanda căruia James a mai jucat, atât la Real Madrid, cât și la Bayern Munchen.

În sezonul recent încheiat, Rodriguez a evluat în 28 de partide pentru Bayern, a marcat șapte goluri și a oferit șase pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: