Administrația postului Jurnal TV anunță, totodată, campania de colectare de fonduri pentru crearea unui nou platou televizat. Inițiativa vine în contextul unei concurențe neloiale pe piața publicitară din Republica Moldova.

Val Butnaru, Director Jurnal TV: „Noi atragem doar 50% din publicitate pentru necesitățile noastre. Granturile occidentale pe care le avem nu acoperă toate cheltuielile. Iată de ce am hotărât să mă adresez, sperând să puteți să ne ajutați. Sunt aproape sigur, pentru că ne-ați mai ajutat o dată, acum un an și jumătate, când mulți credeau că această televiziune o să moară. Avem și restanțe salariale pentru două luni. Vom vedea cum le rezolvăm, dar acum este important acest studio nou în care vrem să trecem și să începem lucrările de amenajare din luna august. Sper să ne ajutați, acum totul depinde de dumneavoastră. Împreună putem să facem lumină, mai multă lumină.”

Administrația postului Jurnal TV le mulțumește membrilor echipei pentru devotament și profesionalism, de care dau dovadă de fiecare dată.

De asemenea, Jurnal TV este profund recunoscător pentru sprijinul telespectatorilor fideli și promite revenirea în forță, în noul sezon de toamnă!

Jurnal TV – OPTĂM PENTRU TINE!