Nea Zaharia a mai spus că „și cealaltă șefă, Ivana Nikolaevna, responsabilă de producere”, la fel le-a cerut muncitorilor să iasă în Piața Marii Adunări Naționale, fără a le spune ce vor sărbători și cât timp se vor afla în centru. Bărbatul susţine că mulți nu vor să iasă. „Eu le-am spus că nu vreau să-i susțin pe plahotniucii și pe dodonii lor. Eu nici nu vreau să-i aud și să stau alături de bandiții ceia. Dar ne-au spus că ei vor fi în altă parte”, afirmă muncitorul.

Tot el a mai spus că de la „Franzeluța” vor fi „mulțișori”. Cică indicația a fost ca din toate secțiile Combinatului de panificație să iasă câte 7-8 oameni, mai ales cei care au încălcări la locul de muncă, „c-apoi… știți cum e…”.

Întrebat ce sărbătorește pe 9 mai, nea Zaharia a răspuns că va sărbători, împreună cu vecinii din curtea unde locuiește, „Ziua Evropei”.

Jurnal de Chișinău a telefonat la Combinatul de panificație „Franzeluța” S.A., dar de la ora 15.00, în ziua de 8 mai 2019, nu a mai răspuns nimeni la telefonul din anticameră.