image
Sursa foto: medpark.md

Chirurg oncolog cu renume în Ucraina va opera și consulta alături de echipa Medpark

Spitalul Internațional Medpark dezvoltă servicii oncologice la standarde internaționale în țara noastră și colaborează cu cei mai buni specialiști în acest sens. În perioada 14-17 iunie, dr. Maxim Silvestrov, chirurg-oncolog cu renume în Ucraina, va opera și va oferi a doua opinie medicală pacienților cu diferite tipuri de cancer.

Intervenții oncologice de înaltă complexitate, efectuate prin incizii mici

Dr. Maxim Silvestrov este unul dintre pionerii chirurgiei laparoscopice oncologice în Ucraina și posedă un spectru vast de tehnici chirurgicale. În prezent colaborează cu cele mai renumite clinici oncologice din Kiev, unde este invitat pentru cele mai complexe cazuri de cancer de stomac, pancreas, ficat, colon, rinichi și prostată.

Fiecare pacient este examinat și abordat din perspectiva minimal invazivă, majoritatea intervențiilor fiind efectuate prin metoda laparoscopică, indiferent de complexitatea lor:

- gastrectomie totală și parțială laparoscopică cu limfodisecție D2;

- rezecția laparoscopică a tumorilor hepatice;

- limfodisecția laparoscopică în cancer ovarian și alte cancere ginecologice;

- prostatectomia laparoscopică;

- nefrectomia parțială și totală laparoscopică;

- rezecția tumorilor complexe ale țesuturilo moi cu cele mai complexe limfodisecții.

Intervențiile laparoscopice au un avantaj net superior pentru pacient, așa cum presupun un traumatism mai mic, recuperare mult mai rapidă și risc postoperator minim.

A 2-a opinie medicală gratuită

Medicul cu o experiență de 17 ani, cu formare internațională, membru al Societăților Europene și Ucrainene de Chirurgie Oncologică, va oferi consultații gratuite pacienților Medpark.

Persoanele cu cancer, care au indicații pentru intervenții chirurgicale oncologice și doresc să afle mai multe despre posibilitățile de tratament, se pot programa în prealabil la dr. Maxim Silvestrov pentru perioada 14-17 iunie. Consultațiile se vor efectua în limita locurilor disponibile.

Tel. pentru programări: 078888122, disponibil luni-vineri, 8.00-17.00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: